כנס בנושא גישות שונות בנושא הנכות

כנס זה, תחת חסותה ובהשתתפותה של השרה סופי קלוזל, יתקיים בסנאט ואת קרן צרפת-ישראל יארח הסנטור פיליפ דאלייה, נשיא קבוצת הידידים צרפת-ישראל.

מטרת הכנס, העונה לשם "גישות שונות בנושא הנכות", היא לנתח כיצד החברה הצרפתית והישראלית תופסת אוכלוסיות בעלות נכות פיזית או נפשית, בייחוד אנשים בעלי אוטיזם. מטרה נוספת של הכנס היא לדון במקרי הצלחה שונים, בשתי המדינות, בהם נכללו בעלי נכויות, אך גם לדון במכשולים ובדרכים לפתרון בעיות.

"The Franco-Israeli Crusaders' Symposium on Modes of Inclusion of People with Disabilities" fulfilled the expectations of those participants who are already planning a symposium back to Israel in 2020 around technology and disability. Special thanks to Sophie Cluzel Secretary of State for People with Disabilities to Senator Philippe Dallier and to all the speakers who passionate us. "

בהתחשב במצב הבריאותי הבינלאומי, הכנס ״הגישות השונות בנושא הנכות״ שיתקיים בישראל נדחה, המועד יוחלט על ידיה של גב 'ש. קלוזל, מזכירת המדינה לאנשים עם מוגבלות.

Fondation France-Israël

+33 1 82 28 95 85